Zbog radova redukovanje saobraćaja između petlji Velika Plana i Požarevac

27. septembar 2023 – Javno preduzeće „Putevi Srbije“ obavestilo je javnost o početku izvođenja radova na obeležavanju oznaka na državnom putu I A reda broj 1, na deonici petlja Požarevac – petlja Velika Plana. Za saobraćaj će biti zatvorene naizmenično pojedine trake, a predviđeno je da radovi traju do 6. oktobra.

U smeru Beograd – Niš, 27. i 28. septembra, izvode se radovi na obeležavanju desne ivične linije. Za saobraćaj su zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka, dok se saobraćaj odvija preticajnom trakom.

Radovi na obeležavanju razdelne i leve ivične linije odvijaće se 28. i 30. septembra. Za saobraćaj će biti zatvorena preticajna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom saobraćajnom trakom.

U smeru Niš – Beograd, od 30. septembra do 3. oktobra, biće izvođeni radovi na obeležavanju desne ivične linije.  Za saobraćaj će biti zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka, dok se saobraćaj odvija preticajnom trakom.

Od 3. do 6. oktobra planirani su radovi na obeležavanju razdelne i leve ivične linije.  Za saobraćaj će biti zatvorena preticajna, a saobraćaj će se odvijati voznom saobraćajnom trakom.

Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom, navodi se u saopštenju.

 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!